trumps

BridgeSpill.com

> Hjem

Så bridge!

F.A.Q.

1: Leker vi med roboter? Spiller jeg med datamaskinen eller med ekte spillere?

Du spiller med roboter som ikke bare bruker deres kunstige intelligens, men også hundrevis av millioner av menneskelige beslutninger som tidligere ble gjort av virkelige spillere. Når det gjelder puslespill, har roboter sine grenser, og ingen kan erstatte finessen til en menneskelig beslutning. Derfor har vi tilpasset et motsatt begrep: disse er roboter som er assistert av mennesker.
Når programvaren må ta en avgjørelse, ser den ut i en database for en menneskelig beslutning som ligner så mye som mulig situasjonen der den ligger. Faktisk, i tretti år har vi samlet en base av flere hundre millioner av data. Så en lojal spiller kunne se en motstander spille et kort som han selv spilte for flere år siden. Å spille på denne måten er den beste måten å evaluere prestasjonen din på alvor, fordi du ikke under noen omstendigheter kan bytte robotte motstandere uten informasjon.

2: Hvordan har det seg at på samme avtale kan robotene, ved andre bord, annonsere eller initiere på en annen måte?

Roboten tar hensyn til menneskelige avgjørelser (se spørsmål 1) tatt av spillere som spilte avtalen i en annen posisjon enn Sør. I en konkurranse kan du ha to spillere som ringer forskjellig med de samme kortene.
Dette konseptet som er spesifikt for nettstedet vårt, samsvarer bedre med virkeligheten i den virkelige verden, i motsetning til nettsteder hvis roboter alltid spiller de samme kortene... og derfor ikke tillater oss å sette pris på menneskelig mangfold.

3: Hvordan kan vi gjennomgå dataene? Hvordan sjekke tellingene? Jeg er herre og det er motstanderen som spiller!?

Hvis du er i tvil, kan du sjekke beviset for merkevaren og fremdriften til avtalen, annonse for annonse og vare for element, ved å klikke på resultattavlen.

4: Jeg vil gjerne vite partnerens metode så vel som mine motstandere. Hvor finner jeg forklaringer på dette?

Har du sett på annonsekommentarene? Du må klikke på auksjonskortet plassert på bordet for å forstå konvensjonen i annonsen.

5: Kan jeg velge min avtale?

Siden roboten tar hensyn til menneskelige beslutninger (se spørsmål 1), har vi valgt en enkelt konvensjon for å være konsistent: femte Major, 15-17H 1NT, 2NT 20-21H 2flis lek presser, sterk ubestemt 2kløver, 2hjerte og 2spades lav, Stayman, Blackwood 30-41, Relays cue-bid dur og moll Texas.

6: Tar roboten alltid den best mulige avgjørelsen? Er formålet med nettstedet ditt å lære å spille?

Siden vår er ikke ment for pedagogiske formål. Robotens avgjørelser er ikke nødvendigvis de beste. Videre kan de være basert på menneskelige beslutninger, gode eller dårlige (se spørsmål 1). Vi inviterer deg til å se på resultatene fra andre tabeller for å se de gode og dårlige strategiene. Den beste måten å forbedre seg på er å øve!

7: Er det en måte å spille av en avtale på? Hvordan kan jeg forbedre kortspillet mitt?

Det er som i en ekte konkurranse: kort lagt, kort spilt.

8: Auksjonsboks og kort er for små. Hva kan jeg gjøre ?

Prøv å justere skjermen til riktig størrelse ved å bruke forstørrelsesmodus (på mange PCer, Ctrl + eller Ctrl - tastekombinasjon) eller Zoom i nettlesermenyen. Du må oppdatere siden for hver justering.

9: Kampene går for fort, jeg har ikke tid til å tenke. Maskinen spiller for meg. Kan vi bremse spillet?

Ta deg tid til å spille og bruk innstillingene for komfortalternativer (det er en hvit pil på rød bakgrunn, øverst til venstre på spillematten).

10: Hvordan se forrige fold? hvor er triksene vunnet?

Klikk på baksiden av folden for å se innholdet.

11: Feil

Når du har et teknisk eller skjermproblem, kan du, som på de fleste nettsteder, prøve å oppdatere nettstedets sammendragsside. For å gjøre dette, i de fleste nettlesere, klikker du ganske enkelt på et sirkulært pilsymbol som vanligvis finnes øverst på siden på linjen der nettstedets adresse er plassert. Ellers prøv å tømme nettleserloggen din, og ikke bruk favoritten eller bokmerket som tilsvarer en gammel versjon av nettstedet vårt. Slett informasjonskapsler om nødvendig.


tilbake til sammendraget